30.4.11

"Eye in the box" Contempo 4, 2011- Bulart Gallery,Varna

contempo 4 15-17 април 2011 Варна

4th edition of contempo- weekend for contemporary art for young artists



7 comments:

почивки лято 2012 в Дидим said...

страхотни снимки, меси че ги споделихте тук, поздрави и до скоро

Куба said...

в очакване на нови неща - поздрави и до скоро

диабетични храни said...

Това ще да е било доста интересно... жалко, че не може да се снима какво се вижда през кутията.

почивка тунис said...

Изглежда много интересно и нещо ново. Иска ми се аз да погледна през дупката хаха

доставка на алкохол said...

ех какво ли се вижда през тази кутия. От тези хубави снимки добре ти пробуждат това наше човешко л1бопитсво. Искаше ми се да можех и аз да надникна, а така само си въобразявам какво има там.Това е нещо ново, гледам има и детенце , което наднича. Малка черна кутийка, като кутията на пандора, с малката разлика, че тази е за хубави и приятни неща.Ще се поинтересувам повече за нея и за изобретателят й, стана ми любопитно. Радвам се, че попаднах на тази статия, честно ще ви посещавам за нови неща.

езиков Център said...

Предполагам, че всеки, който види тази кутия любопитството започва да надделява в него и да се пита какво толкова гледат там и какво има и че искаме и ние хахаха Изглежда като малките черни кутийки на самолетите, в които се крие тайната им.Благодаря за хубавите снимки.Явно е желано да се гледа през дупката.Интересно ми е кой я е измислил тази кутия и с каква цел, какво е искал да постигне!Може би ще се поровя за повече информация и аз.Да бяхте снимали и през отвора да видим какво толкова гледат хахах благодаря за статията надявам, се че ще продължавате да ни изненадвате по този начин.

Anonymous said...

Веб магазин музинструментов реализует качественные гитары от брендов Yamaha и Gibson. Купить гитару по приемлемым ценам высокого качества возможно теперь каждому, существует услуга доставки гитары на дом.
gitara.in.ua: [url=http://gitara.in.ua]электрогитары[/url]